Wednesday, October 31, 2012

Halloween




Så var dagen her....siste dagen i oktober, Halloween, dagen for parader i bhg og på skole og dagen der Julian etter mye om og men fikk lov å ha med seg Knut-Willy på skolen.

Det har virkelig gått i ett. Først levert gutta på skolen, så Maria i bhg. Manglet litt, så tok en tur på butikken....så var det klart for parade hos Maria.


Hun synes det var merkelig at mamma og farmor kom.....og skulle gå igjen......


Så hun ble med oss hjem, vi tok en kjapp lunsj, så var det parade hos Julian....med påfølgende party i klasserommet.


Knut Willy hadde overlevd besøket. Tror aldri læreren til Julian noen gang i hele sitt liv hadde fått spørsmål om å ha med seg besøk på skolen.

Julian er lunch helper denne måneden og vi syntes han gjorde en strålende jobb.


Gøy for oss å se.....og vi fikk til og med spandert lunsj


Lunch helpers er privilegert med eget lunsj bord.


På partyet var det pizza og snacks. Og så danset de på skoleplassen.


Hjemme måtte alle engasjere seg for å få til middag. Her har Maria plukket urter fra hagen til marinade av kjøttet......


Diskusjonen blandt barna under middagen var om de skulle gå "trick or treat" eller ikke. En ville veldig, en visste ikke og en ville ikke, eller kanskje litt.....eller nei.....eller visste ikke.....etter en del fram og tilbake og noen ombestemminger.....ble det til at alle ville gå.....men bare to hus.....ikke alle ville ta på seg kostymet igjen, men påmalte fregner er søte nok.


Etter hvert som det fyltes opp i korgene......var det bare gøy.....og vi kunne gjerne gå rundt hele blokken.....og enda lenger....





Nå sitter vi hjemme og bare deler ut godteri. Det er jo også endel av dagen.....ungene er godt fornøyd med en innbringende dag.

No comments:

Post a Comment