Monday, December 3, 2012

Desember.

Og like før vi gikk inn i julemåneden har vi fått besøk av mormor og morfar.
Vi storkoser oss masse med besøk.
Julian har hatt tidenes halsbetennelse så vi har hatt noen veldig rolige dager. Julian har vært borte en hel uke fra skolen og må ta igjen ganske mye skolearbeid......men begynner å komme ajour nå.




Pakkekalenderen må dukomentetes....den bærer absolutt preg av at det er et i siste liten prosjekt. Heldigvis kom mormor og pakket.....og i år tok jeg til fornuft, 24 pakker, annenhver dag for ungene......

Vi har dessuten hatt noen dager med skikkelig regn, der det bare bøtter ned. Blir fort litt mye vann her da, her drenerers det ikke sånn som hjemme. Og jorden tar ikke naturlig imot det så godt hjemme.


Her er vi ute og prøver nytt regntøy ( som har hengt i skapet siden oktober i fjor). Måtte ut litt mellom bygene.


Lørdag var vi invitert til middag...og det var jo rene julebordet......





Fantastisk mat og selskap Lisbeth! Og vi fikk flott konsert av Annette og Håkon.


Elles er julekakeproduksjonen igang her i huset.








Mormor pleier alltid ha en pepperkake bakedag med barnebarna før jul, så hun hadde tatt med seg deig og bakte med de her. Til stor begeistring.


Det er vi veldig glade for. Vi får jo gjester til jul i år så det passer fint med litt kaker i boksene.

Elles er vi litt trege med det meste i år. Sånn er det å være hjemmeværende.....kommer liksom ikke i mål da....merkelig. Men mer tid har vi i alle fall IKKE, så det er ingen tvil om at jeg vil jobbe når vi flytter tilbake til Norge.. Jobbe "outside the home" som det heter her......

Treg eller ikke, juletreet er i hus. Kjøpt og betalt. Når vi ikke kan hugge det selv ble det dette fine plast treet. 400 lys ferdig påsatt i esken. Så blir det en allergifri jul i år i alle fall. Deilig:-)


Siden vi feiret jul i Florida i fjor gikk vi ikke til innkjøp av noe særlig julepynt her...så vi får kjøpe oss litt nytt i år.

No comments:

Post a Comment