Sunday, February 3, 2013

Deilige helg.

Fredag og helg er jo alltid deilig, nå på fredag hadde vi guttedag og jentedag. Bjarte drog for å hente Julian på skolen, de gikk ut og spiste og så var resten av ettermiddagen satt av til å prøvekjøre biler. Nå når vi vet at vi skal hjem til sommeren så vurderes det hardt om vi skal ta med oss en bil hjem. En hel elektrisk bil, for det er det visst mest å spare på.
Vi jentene var helt fornøyd med å overlate bilprøving til gutta boys.
Tror nok de var helt fornøyd med den ordningen også.




Maria og jeg tok en rolig ettermiddag her hjemme. Vi bakte boller og koste oss i hagen. Det har blitt mange rolige ettermiddager her den siste mnd, den store virusmnd.
Lørdag drog vi til sjømannskirken. Annenhver lørdag arr det en liten samling der for de minste, nesten som en søndagsskole. Og så serveres det lørdagsgrøt etterpå. Egentlig ikke noe særlig for Julian, men med en IPad holder han ut noen timer. Vi synes det er en hyggelig anledning å treffe andre norske. Nå var det sikkert et halvt år siden sist vi var der.....det ble veldig hyggelig som vanlig.




Etterpå ble det en tur nede på fishamans wharf.




Og så var vi så heldig å treffe på mennesker som solgte sukkerspinn....




Hvilken lykke........




Idag var vi en tur i parken etter kirken. Spilte tennis, hadde med sykler og sparkehjul. MEN, det beste av alt med denne dagen er at vi har bestilt oss Hawaii tur!!!! Og tur til Las Vegas. Nå har vi fem mnd å gjøre det på, så nå må vi bare hive oss rundt.
Aloha:-))

No comments:

Post a Comment